Virtuální veletrh MIWE – 2.2.2021
Rok 2020 byl v mnohém neobvyklý. Prakticky všechny veletrhy po celém světě musely být zrušeny a i cestování je možné jen ve velmi omezené míře.
V této době, kdy nic není, jak bývalo, přichází firma MIWE, přední světový specialista v oboru pečící a chladicí techniky, s alternativním řešením – virtuální veletržní platformou, kde můžete z pohodlí a bezpečí svého domova zdarma načerpat inspiraci a prozkoumat nejžhavější témata oboru.
Veletrh, který je koncipován jako live událost, otevře své virtuální dveře 2. února 2021 v 1:00 (UTC+1) a bude trvat přesně 24 hodin. Na tomto online veletrhu vám MIWE prezentuje nejen rozsáhlé informace a vzrušující novinky v široké škále témat a produktů, ale můžete také očekávat pestrý program prezentací zaměřených na různé tematické oblasti (viz. program níže).
Celý veletrh probíhá v anglickém jazyce.
K dispozici budou samozřejmě i odborníci z MIWE naživo v přímém chatu, aby zodpověděli všechny vaše dotazy, požadavky nebo návrhy.
Registrovaným návštěvníkům nabídne veletrh inovativní formát, který poskytuje stejné výhody jako návštěva běžného veletrhu: prostředí plné inspirace a co je nejdůležitější, příležitost kontaktu.
Objevte všechny možnosti, které virtuální veletrh nabízí, a registrujte se zcela zdarma již nyní na www.miwe.de/online-exhibition2021.
Témata prezentací a jejich časy
Téma prezentace | Obsah | Trvání | Časy 2.2.2021 | |||
---|---|---|---|---|---|---|
To nejdůležitější o rotačních pecích | • Co potřebujete vědět, při výběru rotační pece. • Jak s rotační pecí dosáhnout nejlepších výsledků. |
60 minut | 1:00 | 7:00 | 13:00 | 19:00 |
Zbavte se nočních směn | • Dejte těstu čas odpočinout si před ranním pečením. • Jak snížit náklady a zvýšit kvalitu. |
30 minut | 2:00 | 8:00 | 14:00 | 20:00 |
Etážová nebo konvekční pec – jak perfektně upéct | • Jaká pec je vhodná pro konkrétní výrobky. • Důležité parametry, tipy a triky pro pečení. |
30 minut | 3:00 | 9:00 | 15:00 | 21:00 |
Na co se ptát, když plánujete pekárnu? | • Malý obchod, rozšíření výroby nebo úplně nová pekárna – pečlivý plán je základ úspěchu. | 30 minut | 4:00 | 10:00 | 16:00 | 22:00 |
Podpořte své podnikání s německými preclíky | • Od receptu přes zpracování těsta až po upečení. • Víte, jak byly vynalezeny preclíky? |
30 minut | 5:00 | 11:00 | 17:00 | 23:00 |
Bagety francouzského stylu – čerstvě upečené ve Vaší konvekční peci | • Jak navrhnout proces výroby baget, které zákazníci budou chtít. | 30 minut | 6:00 | 12:00 | 18:00 | 0:00 3.2.2020 |